ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΣΘΕΒ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕΔΕ

Εκδήλωση για τη φορολογική μεταρρύθμιση

Δημοσίευση: 09 Απρ 2011 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:24
Εκδήλωση με θέμα «Η Φορολογική Μεταρρύθμιση στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής» διοργανώνει το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΙΟΔ) της ΕΕΔΕ – Tμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ). Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη, 12 Απριλίου 2011, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι κ.κ. Ροδόπουλος Αναστάσιος Πρόεδρος Δ.Ε. ΙΟΔ, Δοντάς Απόστολος Πρόεδρος Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών και Μίγκος Ιωάννης Ex Officio Πρόεδρος Δ.Ε. ΕΕΔΕ Τμήμα Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, ιδρυτικό μέλος του τμήματος.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επιφανή και καταρτισμένα στελέχη της αγοράς με μακρά εμπειρία επί των σχετικών φορολογικών θεμάτων: ο Μακρής Κώστας, Partner της RPS Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΑΕ, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, CISA με θέμα ‘’Πρόσφατες αλλαγές των διατάξεων του ΚΒΣ - ’Οι διατηρούμενες αδυναμίες του Νομικού Πλαισίου για τις ενδο-ομιλικές συναλλαγές (Transfer pricing) και η υπερ - φορολόγηση μερισμάτων προς Εταιρίες εξωτερικού’’, ο Στέφανος Κλιάφας, Διευθύνων Σύμβουλος BDO ΑΕ με θέμα ‘’Φορολογικά Πιστοποιητικά Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών, Ευθύνη Λογιστών - Φοροτεχνικών’’ και ο Γιάννης Ξενόπουλος, Tax Partner, BDO ΑΕ με θέμα ‘’Οι σημαντικότερες αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος των Νομικών προσώπων πάσης μορφής’’.
Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Στέργιος Χυτούδης, οικονομολόγος – εφοριακός – οικονομικός επιθεωρητής. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για το κόστος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις παρακάτω διευθύνσεις: EEΔΕ Τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, Σωκράτους 111, 413 36 Λάρισα, τηλ. 2410 553070 (Νικόλαο Δασκουλίδη) και Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, 413 35 Λάρισα,τηλ. 2410555507 (Έλενα Καματέρη).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass