ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Δυσαρέσκεια για το κλείσιμο της Εμπορικής

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2010 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)
 Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της Εμπορικής Τράπεζας να κλείσει οριστικά το υποκατάστημα της Αγιάς εκφράζουν με επιστολή τους προς τη διοίκηση αυτής ο δήμαρχος Λακέρειας κ. Κυριάκος Πατσάς, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αγιάς κ. Βασίλειος Χάμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγιάς κ.κ. Αντίγονος Βατζιάς και Βασίλειος Καψάλης και ο δημοτικός σύμβουλος Μελιβοίας κ. Γρηγόριος Καλαγιάς. Μάλιστα μέσω της επιστολής γίνεται έκκληση να επανεξεταστεί η απόφαση ώστε η τράπεζα να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στους κατοίκους της επαρχίας Αγιάς. Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της διοίκησης της Εμπορικής Τράπεζας για το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος της Αγιάς. Με την απόφαση αυτή δεν υπολογίσατε τον μόνιμο πολίτη της Αγιάς, τους μισθωτούς του Κέντρου Υγείας Αγιάς, τις επιχειρήσεις, τους φορείς, καθώς και τους πολλούς συνταξιούχους που εξυπηρετούνται από το κατάστημά σας.
Κάθε αρχές του μήνα ο συνταξιούχος κατεβαίνει με συγκοινωνία από το χωριό του για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να μας εξηγήσετε τον τρόπο πληρωμής της σύνταξής του εφόσον κάνει 10 χιλιόμετρα μέχρι εδώ; Δε μεριμνήσατε ούτε για τους ηλικιωμένους, ούτε για τους ελεύθερους επαγγελματίες της Αγιάς που ως πελάτες τόσα χρόνια σας στηρίζουν.
Η απόσταση Αγιά – Λάρισα και πίσω είναι συνολικά 70 χιλιόμετρα. Είναι αδύνατο να σας στηρίξει η Αγιά στο νέο σας κατάστημα. Υπάρχουν κι άλλες τράπεζες όπου μπορούμε να εξυπηρετηθούμε.
Με λύπη, σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την απόφασή σας αυτή χωρίς να μεριμνήσετε για τους πελάτες σας. Δείξτε κατανόηση, η απόφασή σας είναι πολύ σκληρή και θα ταλαιπωρήσει άδικα πολύ κόσμο. Σας παρακαλούμε να την επανεξετάσετε και υποσχόμαστε στο μέτρο των δυνατοτήτων να στηρίξουμε το κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην πόλη μας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass