ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με στελέχη της ΔΕΗ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2010 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή της ΔΕΗ Κεντρικής Ελλάδας, Λουκά Μουτζορογεώργο, τον διευθυντή ΔΕΗ περιοχής Λάρισας, Σωτήρη Αλευρά και τον τομεάρχη Εκμετάλλευσης Δικτύου ΔΕΗ Λάρισας, Πασχάλη Παρασχούδη πραγματοποίησε η διοίκηση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) χθες, στα γραφεία του Συνδέσμου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι απροειδοποίητες στιγμιαίες διακοπές ρεύματος που πραγματοποιούνται και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στις επιχειρήσεις, η επιδίωξη βέλτιστου συντονισμού επιχειρήσεων – ΔΕΗ κατά τη πραγματοποίηση προγραμματισμένων διακοπών, η λειτουργία αποκλειστικών γραμμών παροχής για μεγάλους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος και τα νέα πληροφοριακά συστήματα.
Στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής συνεργασίας τους οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης με σκοπό την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για θέματα, όπως η ανάλυση τιμολογίων, οι τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας και η ορθή διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας. Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΘΕΒ συμμετείχαν ο πρόεδρος, Απόστολος Δοντάς, ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Καραμπινάς, ο γενικός γραμματέας, Βαγγέλης Κούρτης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Αντώνης Ζάβαλος και Γιώργος Ντισλής και ο γενικός διευθυντής, Βασίλης Κωσταγιάννης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass