ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Εργασιακά, ΕΣΠΑ και ΓΕΜΗ επί τάπητος στον ΣΘΕΒ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2010 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
 Τα προωθούμενα σχέδια νόμου για τα εργασιακά, το ΕΣΠΑ και το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, καθώς και η δομή και στόχοι του νέου φορολογικού νομοσχεδίου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΣΘΕΒ. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιείται με τη νέα σύνθεση μελών, που προέκυψε από τις εκλογές της 13ης Μαρτίου 2010.
Επίσης, στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, συζητήθηκε το έργο του ΣΘΕΒ για την επόμενη τριετία, καθώς και οι τομείς δράσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου του φορέα. Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, όπως προέκυψε από την κλειστή ετήσια συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Απόστολος Δοντάς, αντιπρόεδροι: Δημήτρης Καραμπίνας, Νίκος Νταναβάρας, Γιώργος Ρουπακιάς, Στέργιος Τσαγκούλης, Γιώργος Τσιάλος, Βασίλης Τσίνας, γενικός γραμματέας: Ευάγγελος Κούρτης, οικονομικός επόπτης: Μιχάλης Παπαϊωάννου και μέλη: Μιχάλης Ανατολίτης, Αριστοτέλης Δικτόπουλος, Αντώνης Ζάβαλος, Γιώργος Καρκανιάς, Γιώργος Κερμελιώτης, Βάιος Μπρέτας, Αχιλλέας Νταβέλης, Γιώργος Ντισλής, Αναστάσιος Παπαγιάννης, Φανή Σαμαρά και Νίκος Τζαφέττας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass