ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

40% οι απώλειες τζίρου για τα συνεργεία στη διετία

* Στη διάθεση των νομίμως λειτουργούντων συνεργείων το Σήμα Εγγύησης Επισκευής

Δημοσίευση: 17 Απρ 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:43
Απώλειες της τάξης του 40% μετρούν στη διετία 2009-2010 οι ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων, καθώς οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης –με άμεση συνέπεια τη μείωση της κατανάλωσης- έχουν μεγάλο αντίκτυπο στις εργασίες και υπηρεσίες των επαγγελματιών του εν λόγω κλάδου. Το θέμα συζητήθηκε στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του τοπικού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο Επιμελητήριο. Στο μεταξύ, στη διάθεση των νομίμως λειτουργούντων συνεργείων βρίσκεται από σήμερα το Σήμα Εγγύησης Επισκευής.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτρη Παληογιάννη, το νέο έτος έχει φέρει απώλειες της τάξης περίπου του 20% στον τζίρο των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά έχει προηγηθεί ήδη η μείωση του τζίρου –με αντίστοιχο ποσοστό- και την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η υποχώρηση θα συνεχιστεί.
ΣΗΜΑ
Στο μεταξύ, στη διάθεση των μελών του Συλλόγου, που έχουν νομίμως λειτουργούντα συνεργεία θα βρίσκεται από σήμερα το Σήμα Εγγύησης Επισκευής. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της πανελλαδικής Ομοσπονδίας του κλάδου, ώστε να διασφαλίζεται η παροχή εγγυημένων υπηρεσιών επισκευής οχημάτων προς τους καταναλωτές. Το Σήμα αυτό θα μπορούν να το παραλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες συνεργείων από τον Σύλλογο, μετά από έλεγχο που θα κάνει η διοίκηση του φορέα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει νόμιμη άδεια λειτουργίας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass