ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αποκτούν φωνή οι νέοι επιχειρηματίες

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2009 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:37
 Η προώθηση της επιχειρηματικότητας και η απενεχοποίηση του συγκεκριμένου όρου, η καλλιέργεια επιχειρηματικού πνεύματος στους νέους, η βοήθεια στους νέους επιχειρηματίες μέσω της δημιουργίας συνεργασιών και συμπράξεων, η αύξηση της δικτύωσής των σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, η ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και της κοινωνίας σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και περιβάλλοντος, είναι μερικοί μόνο από τους στόχους των Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε) που άρχισαν να γεννιούνται και να δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.
Αυτοί οι παραπάνω στόχοι, καθώς επίσης και η ανάγκη να αποκτήσουν επιτέλους τη δική τους ανεξάρτητη φωνή όλοι οι νέοι επιχειρηματίες της Θεσσαλίας, ενέπνευσαν τους περίπου 25 νέους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που ίδρυσαν πριν από λίγες ημέρες τον Ε.ΣΥ.Ν.Ε Θεσσαλίας.
Η πρώτη γενική συνέλευση των ιδρυτικών μελών, πραγματοποιήθηκε και εξέλεξε μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, το 5μελές Δ.Σ. του Ε.ΣΥ.Ν.Ε Θεσσαλίας, που αποτελείται από τους πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Τράντο Νικόλαο, Ψυχολόγο M.sc, Α΄ αντιπρόεδρο τον κ. Αντώνιο Κυρίτση, Μηχανολόγο Μηχανικό, Β΄ αντιπρόεδρο τον κ. Τάσο Βασιλειάδη Ph.D, που διατελεί πρόεδρος του Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας, γενικό γραμματέα τον κ. Κωνσταντίνο Παντάζο, ηλεκτρολόγο μηχανολόγο και οικονομικό διαχειριστή τον οικονομολόγο κ. Αθανάσιο Εμμανουήλ.
Το 5μελές πλέον Δ.Σ., δεσμεύτηκε στη γενική συνέλευση, ότι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας, θα αποτελέσει ένα νέο δυναμικό κομμάτι των παραγωγικών δυνάμεων της Θεσσαλίας και στο εξής θα επιδιώξει συστηματικά και με όλες του τις δυνάμεις, να εκπροσωπεί και να εκφράζει αποτελεσματικά, σε όλες τις αναζητήσεις, τις επιδιώξεις, τις δυσκολίες και διεκδικήσεις του, τον νεανικό επιχειρηματικό ιστό της περιφέρειάς μας.
Με αυτό τον τρόπο και με συνεχή διάλογο με όσες από τις Διεθνείς Οργανώσεις, Ευρωπαϊκούς Φορείς και Κυβερνητικές Αρχές είναι δυνατό, ο Ε.ΣΥ.Ν.Ε Θεσσαλίας στοχεύει να συνδράμει στην απλοποίηση και βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και παράλληλα να διευκολύνει την πρόσβαση των νέων επιχειρηματιών στην πληροφόρηση και ανάπτυξη. Ο Ε.ΣΥ.Ν.Ε Θεσσαλίας εδρεύει στην οδό Παλαμιώτη 15 τ.κ. 41335 στη Λάρισα και καλεί όλους τους επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη του συνδέσμου και την προώθηση των ιδεών του, να εγγραφούν ως μέλη ή ως φίλοι του συνδέσμου. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.ΣΥ.Ν.Ε Θεσσαλίας μέσω e-mail στο: info@esynethessalia.gr και στο τηλέφωνο 2410-239767 ή το fax : 2410-579827
 
 
 
  
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass