ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ

Η «Leroy Merlin» το Φθινόπωρο και στη Λάρισα

* Ξεκινά εντός του Φεβρουαρίου η ανέγερση του κτιρίου - Σε αναζήτηση προσωπικού η εταιρία που θα απασχολεί περίπου 100 άτομα

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2009 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
Το τέταρτο κατάστημά της στην Ελλάδα και το πρώτο στη Θεσσαλία, πρόκειται να λειτουργήσει φέτος το Φθινόπωρο στη Λάρισα, η γαλλική εταιρία «Leroy Merlin». Το κατάστημα του πολυεθνικού ομίλου, που διαβαίνει και αυτό τις πύλες της τοπικής αγοράς, επηρεάζοντας αναπόφευκτα την κατανομή της εμπορικής δραστηριότητας στην περιοχή, δραστηριοποιείται στη διακόσμηση σπιτιού και τον εξοπλισμό σπιτιού. Μέσω της φιλοσοφίας των ιδιοκατασκευών και του… «φτιάξτο μόνος σου», θα εγκατασταθεί, στον οδικό κόμβο προς Νίκαια, απέναντι από το «ΙΑΣΩ», εκεί όπου θα στεγαστεί το ΙΚΕΑ και το άλλο μεγάλο, τύπου Mall, εμπορικό κέντρο της Λάρισας. 
Η ανέγερση του κτιρίου, που θα αναπτυχθεί σε έκταση 8.000 τ.μ., και θα είναι ορατό από τη νέα εθνική οδό, θα ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει μεγάλους, ευρύχωρους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και τεράστιο πάρκινγκ, ενώ ήδη η εταιρία έχοντας αποκτήσει γραφεία στη Λάρισα, βρίσκεται σε οργασμό δραστηριοτήτων καθώς προχωρά στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού και της οργάνωσης της λειτουργίας του καταστήματός της,
Η «Leroy Merlin», που ανήκει στον γαλλικό όμιλο «ADEO» (για να καταλάβετε τη δυναμική του συγκεκριμένου γκρουπ να σας αναφέρω ότι είναι ο 2ος μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη και ο 4ος στον κόσμο στον τομέα αυτό, με παρουσία σε 9 χώρες παγκοσμίως, 47.000 συνεργάτες και 334 καταστήματα), συμπληρώνει δύο χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και το κατάστημα στη Λάρισα θα είναι, όπως προαναφέραμε, το τέταρτο στη σειρά. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα, στο εμπορικό πάρκο του Αεροδρομίου «Ε. Βενιζέλος», το δεύτερο τον Οκτώβριο του 2008 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στο Εμπορικό Πάρκο ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης, το τρίτο, στον Πειραιά πρόκειται να εγκαινιαστεί τον προσεχή Μάρτιο και το επόμενο θα ανοίξει εντός του 2009 στην περιοχή μας.
Το κατάστημα, που θα έχει πανθεσσαλική εμβέλεια καθώς θα καλύπτει την αγορά και των τεσσάρων νομών φιλοδοξεί να προσφέρει στον επισκέπτη μία μοναδική εμπειρία αγορών με στόχο να γίνει η διακόσμηση πιο προσιτή για το κάθε σπίτι.
Να σημειώσουμε επίσης πως θα απασχολεί περίπου 100 άτομα προσωπικό, στη συντριπτική πλειοψηφία από την περιοχή της Λάρισας και αναμένει υψηλή καθημερινή επισκεψιμότητα μιας και από τα καταστήματά της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη περνούν 1.500 έως 2.000 άτομα ημερησίως.
Γενικός διευθυντής στην Ελλάδα της «Leroy Merlin» είναι ο κ. Jean Marc Hupé ενώ διευθυντής του καταστήματος στη Λάρισα είναι ο κ. Χρήστος Μουστακαλής, ο οποίος μας έδωσε το στίγμα και τη φιλοσοφία της εταιρίας.
« H «Leroy Merlin» ήρθε στην Ελλάδα και έρχεται πλέον και στη Λάρισα, επισημαίνει στην «Ε» ο κ. Μουστακαλής, για να προτείνει διακοσμητικές λύσεις μέσω των προϊόντων Home Improvement και να δραστηριοποιήσει στα μαστορέματα μέσω των προϊόντων «Do it Yourself» και όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και σύμφωνα με τις συμβουλές του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού. Η επιλογή της Λάρισας, μόνο τυχαία δεν είναι καθώς προηγήθηκε εξειδικευμένη έρευνα αγοράς προκειμένου να καλυφθούν τα στάνταρ της εταιρίας. Η Λάρισα και γενικότερα η Θεσσαλία είναι μια δυναμική αγορά 800.000 καταναλωτών, που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται οικονομικά».
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ
Ποιες ανάγκες έρχεται να καλύψει όμως η εταιρία;
Στη «Leroy Merlin» θα βρει μια γκάμα προϊόντων, που ξεκινάει από βασικά υλικά κατασκευών μέχρι αξεσουάρ διακόσμησης. Σε κάθε κατηγορία ειδών υπάρχουν προϊόντα στη «χαμηλότερη τιμή», «καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής», αλλά και οι «έξυπνες αγορές», ώστε κάθε πελάτης να βρίσκει αυτό που τον αντιπροσωπεύει, ακόμα και αν έχει μια πιο απαιτητική ή εξειδικευμένη ανάγκη. Τα προϊόντα χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. Ενδεικτικά στα 14 τμήματα που διαθέτουν τα καταστήματα «Leroy Merlin» ο καταναλωτής θα βρει: είδη διακόσμησης, φωτιστικά, χρώματα, κορνίζες, χαλιά, παιδικό δωμάτιο, είδη κήπου, οικοδομικά υλικά, παρκέ - πλακάκια, αποθήκευση, μπάνιο, κουζίνα, ξυλεία, κιγκαλερία, υδραυλικά, εργαλεία και ηλεκτρικά. Ολα τα προϊόντα που θα διαθέτει θα είναι τόσο από την ελληνική αγορά όσο και το εξωτερικό (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία κ.λπ.).
 Αντιπαρερχόμενος τη λογική του ανταγωνισμού, με παρόμοια καταστήματα, και αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της εταιρίας του, ο κ. Μουστακαλής τονίζει πως η «Leroy Merlin», προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων σε 3 επίπεδα τιμών στη «χαμηλότερη τιμή», «καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής» αλλά και οι «έξυπνες αγορές» (προϊόντα σε προσφορά για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο). Επίσης διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό διαθέσιμο πάντα στην υπηρεσία του πελάτη. Στόχος είναι να μπορέσει ο Λαρισαίος καταναλωτής να κάνει μόνος του τις κατασκευές που επιθυμεί, πάντα με τη συμβουλή και καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού. Πενήντα εγχειρίδια τοποθέτησης και κατασκευών (π.χ. τοποθετώ στόρια, εγκαθιστώ αυτόματο πότισμα κ.λπ.) θα παρέχονται δωρεάν στους πελάτες, σαν βοήθημα για τις κατασκευές τους. Επίσης εκατοντάδες διδακτικά υλικά και χιλιάδες καρτέλες χαρακτηριστικών θα κάνουν την επιλογή των προϊόντων πιο εύκολη ενώ στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα θα πρέπει να επισημανθεί και η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν προϊόντα που δεν τους κάνουν και να πάρουν είτε τα χρήματά τους πίσω είτε με κουπόνι αγοράς να αγοράσουν κάποιο άλλο προϊόν. Ακόμη για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, τα καταστήματα «Leroy Merlin» διαθέτουν τμήματα κοπής ξύλου και γυαλιού, κοπής και συρραφής υφάσματος, κέντρο ανάμιξης χρωμάτων και τμήμα κορνιζοποιίας.
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Να σημειώσουμε πως τα γραφεία του καταστήματος στη Λάρισα βρίσκονται επί της Θεοφράστου 62-64 και το τηλ. επικοινωνίας είναι 2410-623896. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass