ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Συνεργασία a Cert - SOEX

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2009 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:01
Σε αποκλειστική στρατηγική συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πιστοποίησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας SOEX για την πιστοποίηση προϊόντων που προορίζονται για τη ρωσική αγορά, προχώρησε η a Cert, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.
Ο SOEX είναι ο μεγαλύτερος Οργανισμός Πιστοποίησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Έχει έδρα στη Μόσχα και ένα εκτενές δίκτυο 28 γραφείων και εργαστηρίων χημικών αναλύσεων και τεχνικών δοκιμών σε όλα τα σημαντικά βιομηχανικά κέντρα και λιμάνια της ρωσικής επικράτειας.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η a CERT και ο SOEX παρέχουν υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης στους εξής τομείς: SOEX-AGRO: Αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα και πρώτες ύλες για την παραγωγή τροφίμων, λουλούδια, SOEX-CHIMPEX: Πρώτες ύλες για τη χημική βιομηχανία, ιατρικές προμήθειες, αρωμάτα και καλλυντικά, SOEX-CCA: Τουριστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εστίασης, ξενοδοχεία. Αξιολόγηση ακινήτων, SOEX-GALANT: Είδη υπόδησης, γούνες και δερμάτινα είδη, ανδρικά είδη ιματισμού, αναμνηστικά, κοσμήματα και πολύτιμοι λίθοι, SOEX-RAZNO: Προϊόντα αργού πετρελαίου, πετρέλαιο, λιπάσματα, προϊόντα ξυλείας και άνθρακα, μεταλλεύματα, κλπ., SOEX-ENERGOMACHCONTROL: Σταθμοί παραγωγής πυρηνικής, θερμικής και υδραυλικής ενέργειας, ειδικά εξαρτήματα για σταθμούς παραγωγής καθώς και καύσιμα για NPS, SOEX-INTEX: Προκατασκευασμένα κτίρια και μηχανημάτα δομικών έργων, βιομηχανία κατασκευής ειδών ηλεκτρονικής, ιατρικής, αυτοκινήτων και μηχανών, έπιπλα, ξυλεία, χαρτί, είδη από γυαλί, πορσελάνη, κλπ., SOEX-SILUET: Διάφορα είδη ινών, νήματα, δίχτυα, χαλιά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.
SOEX-PROM: Σιδηρούχα μέταλλα, μη σιδηρούχα μέταλλα, χυτοσίδηρος, βιομηχανικά φυτά και βιομηχανικά προϊόντα, SOEX-QUALITY: Συστήματα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο GOST-R ISO 9001.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass