ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΒΑΚΡΕΛ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

Mονάδα αδρανοποίησης υποπροϊόντων

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2008 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Νέα μονάδα αδρανοποίησης υποπροϊόντων (rendering) δημιούργησε η Βιομηχανική Αγορά Κρεάτων Λάρισας (ΒΑΚΡΕΛ) στις εγκαταστάσεις του βιομηχανικού της σφαγείου. Το ύψος της επένδυσης ανήλθε σε περίπου 1,57 εκατ. ευρώ και αφορά στη δημιουργία στεγασμένου χώρου 300 τ.μ., εξοπλισμένο με συστήματα για την επεξεργασία και αδρανοποίηση των υποπροϊόντων.
Να σημειωθεί ότι το σύνολο των επενδύσεων για τον εκσυχρονισμό της μονάδας ανήλθε σε περίπου 2,1 εκατ. ευρώ –που περιλαμβάνει τις επενδύσεις για τη δημιουργία της μονάδας αδρανοποίησης, ενώ το υπόλοιπο ποσό διατέθηκε για την επέκταση της μονάδας τυποποίησης κρεατοσκευασμάτων. Οι επενδύσεις έγιναν μέσω του αναπτυξιακού νόμου. Όπως επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας, η λειτουργία της νέας μονάδας αναμένεται να λύσει πολλά προβλήματα που υπήρχαν σχετικά με τη διαχείριση των υποπροϊόντων στην ευρύτερη περιοχή. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε, η διαδικασία της αδρανοποίησης υποπροϊόντων είναι πλέον υποχρεωτική.
Η λειτουργία της μονάδας αδρανοποίησης έχει στόχο την κάλυψη των αναγκών ολόκληρης της Θεσσαλίας, ενώ η ημερήσια δυναμικότητα rendering ανέρχεται σε 10-12 τόνους υποπροϊόντων.
Υπενθυμίζεται ότι η ΒΑΚΡΕΛ ιδρύθηκε το 1976, ενώ στις τωρινές της εγκαταστάσεις βρίσκεται από το 2000 (33ο χλμ., της Παλιάς Εθνικής οδού Λάρισας – Ελασσόνας). Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (κρεοπωλεία, εταιρίες επεξεργασίας κρέατος κ.ά.) μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία στα τηλέφωνα 24920. 91111 – 91810, καθώς και με τον εκπρόσωπο της εταιρίας, Κωνσταντίνο Βλαχοστέργιο (τηλ. 6936.046530).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass