ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ REAL ESTATE

Με πολλές καινοτομίες η φετινή ΔΕΘ

* Χιλιάδες και φέτος αναμένονται οι επισκέπτες - Από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου η διάρκειά της

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2008 11:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Στην αυξημένη εμπορικότητα, το διεθνή χαρακτήρα και την καινοτομία επικεντρώνεται φέτος το ενδιαφέρον της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και που υπολογίζεται να προσελκύσει περισσότερους από 250.000 επισκέπτες. Η εμπορική στροφή της φετινής διοργάνωσης, όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της HELEXPO ΑΕ, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, οφείλεται σε τρεις παράγοντες, σε τρεις νέες συνιστώσες του οργανωτικού σχεδιασμού:

- Στη διοργάνωση των εκθεσιακών αφιερωμάτων που φιλοξενούν επιχειρήσεις που παράγουν καταναλωτικά προϊόντα και προέρχονται από τις κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO (Domisis από την Infacoma, Moda Casa από τη Furnidec, Energyland από την EnergyΤech, Gardenland από την Agrotica, Real Estate από τη Real Estate Expo) και ξαναφέρνουν στη ΔΕΘ τους επισκέπτες και εκθέτες ορισμένων διεθνών κλαδικών εμπορικών εκθέσεων που διοργανώνει η HELEXPO σε ετήσια ή διετή βάση.

Στο αφιέρωμα Global Exchange που, πέρα από τις επίσημες διεθνείς εκθεσιακές συμμετοχές, περιλαμβάνει το 4ο Business Forum της ΔΕΘ καθώς και ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων Expopartenariat, με θέμα το περιβάλλον και την πράσινη οικονομία που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς διεθνώς και βέβαια και στη χώρα μας. Θα βραβευθούν επίσης με τα Βραβεία Πράσινης Επιχειρηματικής Καινοτομίας, επιχειρήσεις που επενδύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ θα παρουσιαστούν και οι Ελληνικές επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στον τομέα των εξαγωγών και της εξωστρέφειας.

Εξίσου σημαντικό κρίνεται το Διεθνές Συνέδριο για το Real Estate που διοργανώνεται παράλληλα με το ομώνυμο εκθεσιακό αφιέρωμα της ΔΕΘ και την αναδεικνύει σε επίκεντρο των εξελίξεων στην Ελληνική αλλά και διεθνή κτηματαγορά, με συμμετοχή των μεγαλύτερων επενδυτικών και κατασκευαστικών ομίλων. Στην 73η ΔΕΘ συμμετέχουν πάνω από 700 εκθέτες, το 25% των οποίων είναι από το εξωτερικό και από 31 χώρες και συγκεκριμένα από τις: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ισπανία, Ιταλία, Ιράν, Κίνα, Κονγκό, Κορέα, Κύπρος, Βρετανία, Μπανγκλαντές, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πακιστάν, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία, Συρία, Σενεγάλη και Τουρκία. Η έκθεση θα φιλοξενεί ακόμη τις οργανωμένες αποστολές 20 χωρών.

Επίσης, με τη φετινή διοργάνωση επιστρέφει στη ΔΕΘ ο θεσμός της τιμώμενης χώρας, που φέτος θα είναι η Ιταλία, η οποία θα είναι δυναμικά παρούσα με μία πλειάδα από τις σημαντικότερες ιταλικές επιχειρήσεις και ομίλους και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Το Σάββατο 6/9, στις 9.30, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στα γραφεία της HELEXPO, παρουσία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και θα ακολουθήσει -στις 10 π.μ.- ενημέρωση του πρωθυπουργού από τις διοικήσεις HELEXPO και ΔΕΘ. Στις 10.30, ο κ. Καραμανλής θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης και στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιήσει ομιλία. Στις 7/9, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass