Διαγωνισμός για την ανάδειξη του Έλληνα επιχειρηματία της χρονιάς

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2015 16:40

 

Το διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015 διοργανώνει για μια ακόμα φορά η Εrnst & Υoung Ελλάδας (EY).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2016. Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό «World Entrepreneur Of The Year» που θα λάβει χώρα στο Μόντε Κάρλο το 2016, εκπροσωπώντας την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, με υποβολή υποψηφιότητας έως τις 20 Νοεμβρίου 2015, έχει κάθε ιδιοκτήτης ή μέτοχος μιας ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, ο οποίος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόδοσή της και αποτελεί ανώτατο, ενεργό στέλεχος της διοίκησής της.

Ο διαγωνισμός «Entrepreneur Of The Year» είναι ένας θεσμός με ιστορία 30 ετών και παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς διεξάγεται σε περισσότερες από 140 πόλεις σε 60 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν οι μισές από τις εταιρείες του δείκτη Nasdaq 100 έχουν ιδρυθεί από εθνικούς νικητές του διαγωνισμού Entrepreneur Of The Year.

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία είναι υπεύθυνη για την πορεία και την εξέλιξη της κάθε υποψηφιότητας, αποτελείται από διακεκριμένους και υψηλού κύρους εκπροσώπους του επιχειρηματικού, τραπεζικού και ακαδημαϊκού χώρου.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita ΑΕ, νικητής του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2011.

Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι κ.κ: Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και Καθηγητής, Οικονομικό Παvεπιστήμιο Αθηvώv, Χάρης Γ. Δαυίδ, Πρόεδρος ΔΣ, Frigoglass, Αρτέμης Θεοδωρίδης, Γενικός Διευθυντής, Wholesale Banking & International Network, Alpha Bank, Νέλλη Κάτσου, Αντιπρόεδρος ΔΣ & Διευθύνoυσα Σύμβουλος, Pharmathen SA, Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ομίλου & Διευθύνων Σύμβουλος Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Όμιλος Delhaize, Λάρα Μπαράζι, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος, Δημήτριος Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΤΙΤΑΝ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass