ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 11.30 Π.Μ

Στον απεργιακό αγώνα και οι Λαρισαίοι έμποροι

* Σε συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στο Επιμελητήριο καλεί τα μέλη της η διοίκηση της ΟΕΒΕ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2015 1:16

Με κλείσιμο των καταστημάτων από τις 8 έως τις 11.30 το πρωί συμμετέχουν οι Λαρισαίοι έμποροι στην αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου. Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας ομόφωνα αποφάσισε "τη συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου, με κλείσιμο των καταστημάτων από τις 08:00 έως τις 11:30, συμμετοχή στη συγκέντρωση της κεντρικής πλατείας στις 10:30 και στην πορεία διαμαρτυρίας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών. Διεκδικούμε :

* Δίκαιο φορολογικό σύστημα. Κατάργηση του 26%. Καμία αύξηση της προκαταβολής φόρου

* Μόνιμη και βιώσιμη λύση στο ασφαλιστικό με πάγωμα των ληξιπρόθεσμων χρεών και ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας.

* Κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς".

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία απηύθυνε στους εμποροϋπαλλήλους και η διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων- Εμποροϋπαλλήλων ν. Λάρισας. "Με τη συμμετοχή μας στη πανεργατική απεργία 3 Δεκέμβρη, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, να στείλουμε το δικό μας μήνυμα απέναντι στην εντεινόμενη επίθεση που έχει εξαπολύσει η μεγαλοεργοδοσία του κλάδου. Επίθεση που στόχο έχει να ξεμπερδεύει το μεγάλο εμπορικό κεφάλαιο από δικαιώματα και κατακτήσεις των εμποροϋπαλλήλων για να εξυπηρετείται απρόσκοπτα η αύξηση της κερδοφορίας του".  

ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ

Στο μεταξύ τη συμμετοχή των επαγγελματοβιοτεχνών στην απεργία αποφάσισε και η διοίκηση της Ομοσπονδίας ν. Λάρισας καλώντας τα μέλη τους σε απεργιακή συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στο επιμελητήριο.  

Εξάλλου μεταξύ κάλεσμα για καθολική συμμετοχή στην αυριανή απεργία απευθύνει στους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους η γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ Λάρισας, και η διοίκηση του σωματείου εγκαταστατών ανελκυστήρων προκειμένου να αντιδράσουν στη συνεχιζόμενη επίθεση στο εισόδημα και τα ασφαλιστικά δικαιώματα. Ταυτόχρονα του καλεί να κλείσουν τα καταστήματα την ώρα του συλλαλητηρίου και να παραστούν στις 10 το πρωί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass