Στη δημοσιότητα σήμερα η Έκθεση της ΤτΕ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2015 12:27

Δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα η Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική, την οποία θα καταθέσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής της ΤτΕ θα απευθύνει έκκληση για συναίνεση στον πολιτικό κόσμο, προκειμένου να υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Η ΤτΕ προβλέπει ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους η οικονομία θα βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο υπό προϋποθέσεις είναι εφικτή η σταδιακή ανάκαμψη. Στο πλαίσιο αυτό, καθοριστικής σημασίας υπογραμμίζεται ότι είναι η αποδοχή του προγράμματος των μεταρρυθμίσεων.

Επίσης, προϋπόθεση προκειμένου το ΑΕΠ να επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς μεταβολής αποτελεί και η περαιτέρω χαλάρωση των κεφαλαιακών ελέγχων και τελικώς η άρση τους, καθώς και η βελτίωση της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass