ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Αύξηση τζίρου 50% στα ηλεκτρονικά

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2015 0:09

Αύξηση τζίρου 50% καταγράφηκε στα ηλεκτρονικά καταστήματα την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 ενώ οι προσφορές έφταναν μέχρι 70%. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου (1η μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου 2015).

Σύμφωνα με τα στοιχεία η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων ήταν ακόμα μεγαλύτερη φέτος, ενώ παράλληλα υπήρξε ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, καταγράφηκε αύξηση του τζίρου κατά 50% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα (24 - 30 Νοεμβρίου).

Η επισκεψιμότητα των e-shops υπερδιπλασιάστηκε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα εξ αυτών να δηλώσουν αύξηση πωλήσεων πάνω από 200%. Συνολικά, η αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων Εβδομάδων Ηλεκτρονικού Εμπορίου έχει ξεπεράσει το 100%. Η συγκεκριμένη δράση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass