ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Προσοχή με τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2015 0:35

Αίτηση έως το τέλος του χρόνου στην ειδική εφαρμογή του ΤΑΧΙSnet για το επίδομα θέρμανσης θα πρέπει να κάνουν όσοι θέλουν να πληρωθούν τον Φεβρουάριο.
Αν όμως υποβάλλουν αίτηση από την Πρωτοχρονιά και μετά θα περιμένουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016 για να λάβουν το επίδομα , δηλαδή η καθυστέρηση στην πληρωμή μπορεί να κυμανθεί από 1 έως και 6 μήνες, ενώ κινδυνεύουν να μην το λάβουν ολόκληρο αν τα χρήματα που έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό δεν φθάνουν για όλους τους δικαιούχους καθώς όσες αιτήσεις παραμείνουν σε εκκρεμότητα, θα πληρωθούν κατ' αναλογία.
Συγκεκριμένα σε όσους υποβάλουν αίτηση έως το τέλους του έτους και πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα καταβληθεί το επίδομα έως τις 2 Φεβρουαρίου, ενώ για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από την 1η Ιανουαρίου 2016 έως τις 30 Μαΐου 2016 οι πληρωμές θα γίνουν έως τις 30 Ιουνίου του 2016.
Η ηλεκτρονική εφαρμογή για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης δείχνει σε πραγματικό χρόνο ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιοι δεν πληρούν τα κριτήρια. Η αίτηση υποβάλλεται στην ιστοσελίδα www.gsis.gr  και με την επιλογή της ενότητας «Υπηρεσίες προς Πολίτες» και στη συνέχεια «Υπηρεσία Χορήγησης Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης».
Τα ανώτατα ποσά του επιδόματος στο ν. Λάρισας, που ανήκει στη Β΄ γεωγραφική ζώνη είναι 300 ευρώ για τον άγαμο και 375 ευρώ για τον έγγαμο .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass