ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Εορταστικές εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2016 19:05

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς. Οι εκδηλώσεις με τίτλο "Στο πνεύμα των Χριστουγέννων" που έγιναν σε συνεργασία με το "Κέντρο Παρέμβαση" περιελάμβαναν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και διαδραστικό παιχνίδι για παιδιά 5-12 ετών. Κατόπιν στην πλατεία Δημαρχείου πραγματοποιήθηκαν μουσικο - χορευτικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τα γυμναστήρια "Alterlife" και "Diaplasis". Ακολούθησε η παρουσίαση των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για τη βράβευση της καλύτερης βιτρίνας 1015.

Οι βραβεύσεις για τις καλύτερες βιτρίνες έγιναν από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιο, από τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου κ. Γιώργο Πιτσάβα και από το μέλος της κριτικής επιτροπής κ. Δημ. Κοντέ.

Το βραβείο της 1ης καλύτερης βιτρίνας απονεμήθηκε στο κατάστημα "Beauty and style" της κ. Χαρούλας Ζήση, το 2ο βραβείο στο κατάστημα Ανθοδιακοσμήσεις "Ζίννια" του κ. Δημ. Κυριαζή και το 3ο βραβείο στο κατάστημα "Γιούπι" της κ. Μαρίνας Πατσουράκου. Τα έπαθλα αντιστοιχούσαν σε χρηματικά ποσά και δωρεάν συνδρομή στο σύλλογο καθώς και διαφήμιση στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσημοι και πολύς κόσμος παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass