ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Εως την Παρασκευή τα τέλη

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2016 0:22

 

Λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση των πινακίδων στις εφορίες. Οι κάτοχοι οχημάτων θα πρέπει να εκτυπώσουν την ταυτότητα οφειλής των τελών κυκλοφορίας από την ιστοσελίδα www.gsis.gr και να πληρώσουν στις τράπεζες ή το ταχυδρομείο το ποσό που αντιστοιχεί.

Να σημειώσουμε πως ενημερώθηκαν και τα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών (web-banking) για την παράταση που έδωσε το Υπουργείο οπότε οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να τα εξοφλήσουν και διαδικτυακά. Όποιοι όμως χάσουν την παράταση θα πρέπει να ξέρουν πως μετά την Παρασκευή θα πληρώσουν διπλάσια τέλη. Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται πως ''δεν θα υπάρξει άλλη παράταση, γιατί η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει ήδη προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας. Η παράταση δίνεται για να αντιμετωπιστούν υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, καθυστερήσεις σε μισθοδοσία''.

Επίσης οι ιδιοκτήτες να ξέρουν πως αν δεν πληρωθούν τα τέλη δεν επέρχεται μεταβίβαση της κυριότητας αυτοκινήτου οχήματος, ενώ σε κάθε περίπτωση εξαγωγής, επανεξαγωγής ή μεταφορά εκτός της χώρας οχήματος, δεν επέρχεται διαγραφή του από το μητρώο οχημάτων, εφόσον δεν καταβληθούν τα τυχόν οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας και πρόστιμα από τον τελευταίο κάτοχο ή ιδιοκτήτη του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass