"Ούτε αύξηση εισφορών ούτε μείωση συντάξεων"…

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2016 20:36

Καμιά αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και καμία μείωση των συντάξεων δεν θα δεχτούν οι μικρομεσαίοι της Λάρισας διαμηνύει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Δημ. Παληογιάννης, ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού.

Καταθέτοντας την προσωπική του άποψη στην "Ε" επισημαίνει πως "για μια ακόμα φορά, οι μικρομεσαίοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται στο στόχαστρο της κυβέρνησης και των δανειστών, πρώτα με το φορολογικό και τώρα με το ασφαλιστικό, που αποτελεί την "ταφόπλακα" της ελληνικής οικονομίας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας . Δεν το έχουν αντιληφθεί αυτό από τα δεκάδες μαγαζιά που κλείνουν κάθε μέρα και από τους χιλιάδες ελευθέρους επαγγελματίες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις; Οι εκατό δόσεις είναι όνειρο απατηλό, τα κόκκινα δάνεια έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό πολλών συναδέλφων που δυστυχώς κινδυνεύουν να χάσουν την επαγγελματική στέγη και το σπίτι τους. Δεν δεχόμαστε καμία αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών καμία μείωση των συντάξεων για ένα και μονό λόγο δεν αντέχουμε άλλο και δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για την κατάντια του ασφαλιστικού μας φορέα. Ας αναλάβουν επιτέλους την ευθύνη για τα λάθη τους. Αν συνεχίσει η κυβέρνηση να μην ακούει και να μη βλέπει τον επαγγελματία το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας έχει απέναντι κάθε μέρα. Κάνω έκκληση προς όλους τους συνάδελφους πως με το πρώτο κάλεσμα, να δώσουν όλοι ένα δυναμικό παρών για να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν αστειευόμαστε"…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass