Σε χορωδιακή συνάντηση στην Κοζάνη μικτή χορωδία Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2016 11:13

 

Η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας ξεκινώντας δυναμικά τη νέα χρονιά τις πολιτιστικές δραστηριότητες και εξορμήσεις της, επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα την όμορφη και χιονισμένη πόλη της Κοζάνης μετά από πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αθανασίου Κοζάνης. Ο ομώνυμος σύλλογος, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου, διοργάνωσε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου την 6ηετήσια χορωδιακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του κεντρικού κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμου Κομποτίου Άρτας «Νικ.Σκουφάς», του Μαξίμειου Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας, της Aντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων και η οικοδέσποινα μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου Κοζάνης παρουσίασαν ένα απολαυστικό πρόγραμμα με γνωστά έντεχνακαι παραδοσιακά τραγούδια της Δυτικής Μακεδονίας δημιουργώντας μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα αποσπώνταςκολακευτικά σχόλια.

Τη χορωδία της αντιδημαρχίας Λάρισας συνόδευσε στη φυσαρμόνικα ο κ. Γιώργος Τσακνάκης και στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη. Διηύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων από τον κ. Δημήτριο Ζαχαρό, εκπρόσωπο του Δήμου Λαρισαίων, και της προέδρου του συλλόγου. Ακολούθησε εξαιρετική δεξίωση και γεύμαπρος τιμή των χορωδών από μέρους του συλλόγου Αγίου Αθανασίου και η συνάντησηέκλεισε με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass