Καλή τύχη Λάρισα!

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2016 15:10

 

 

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στον 10ο όροφο, στην Αθήνα θα γίνει η συνάντηση προεπιλογής της Λάρισας για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021. Η πόλη παρουσιάζει την πρόταση της στους αξιολογητές από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Η συνάντηση προεπιλογής θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα, με ανακοίνωση στον Τύπο, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (οδός Μπουμπουλίνας 20 - 22).
Στην εν λόγω ανακοίνωση, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των πόλεων που θα έχουν επιλεγεί για την τελική φάση της διαδικασίας.
Όπως δηλώνει στην «Ε» ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας η Λάρισα είναι καθόλα έτοιμη και η αισιοδοξία διάχυτη. Στην παρουσίαση της πρότασης θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας, , ο Εκτελεστικός Διευθυντής Γιώργος Σάρλης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας Γιώργος Βουλγαράκης, Ευαγγελία Ράπτη, εκπρόσωπος των όμορων δήμων, Κώστας Λαμπρούλης, εκπρόσωπος των φορέων της πόλης και τα στελέχη της «Μίλητος» της εταιρία που στηρίζει την υποψηφιότητα κ. Τσίτουρας, Σταυροπούλου, Ζαφειριάδης και Λίγκας. Εν τω μεταξύ, στη σελίδα της υποψηφιότητας στο facebook www.facebook.com/larissa2021έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατείας συγκέντρωσης likes με στόχο τα 10.000, για τη στήριξη της πόλης που ανυπομονεί να ζήσει τη στιγμή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass