ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 8ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η μεταναστευτική κρίση με εικόνες

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2016 8:11

 

Κυριακή, σήμερα δεύτερη ημέρα του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού φεστιβάλ Λάρισας, συνεχίζεται το αφιέρωμα στη μεταναστευτική κρίση, με την έκθεση φωτογραφίας του Κ. Τσομάκου και την έκθεση του σωματείου εικαστικών « 8» στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Παράλληλα με την έκθεση θα προβληθούν ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό από το Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 6:30 το απόγευμα. Στο αφιέρωμα στην μεταναστευτική κρίση λαμβάνει μέρος για δεύτερη μέρα « το Linto Οργανισμός» ο οποίος προβάλλει στο χώρο του στις 8 το απόγευμα τη συνέχεια των ντοκιμαντέρ από τη σειρά « Εκτός των τειχών» παραγωγή της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών για την ΕΡΤ. ΄

 Ντοκιμαντέρ για τη μεταναστευτική κρίση από το Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου θα προβληθούν και στον πολυχώρο «Χορίαμβος» Θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ «Familia» και «No man’s Land» ΄στις 8.15 το βράδυ.

Σήμερα ξεκινάει και το αφιέρωμα « εναλλακτικός Κινηματογράφος» στο χώρο του «Μεταλλουργείο» με “ Ιαπωνικό gore : ο σουρεαλισμός στον τρόμο “ Θα προβληθούν οι ταινίες: Kairo (Pulse) 2001(118 ‘ )Ring (Ringu) 1998 ( 96 ‘ )Audition (Ôdishon) 1999 (115 ‘)Gurotesuku 2009 (73 ‘), Dark water (Honogurai mizu no soko kara) 2002. Οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass