ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με το βλέμμα... στραμμένο στις κινηματογραφικές αίθουσες

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2015 12:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:29

Μέριλ Στριπ, Τζόνι Ντεπ, Τιμ Μπάρτον, Έιμι Άνταμς, Ρένια Λουϊζίδου, Αντζελίνα Τζολί, Τίνκερμπελ, είναι ονόματα που θα απασχολήσουν τους σινεφίλ τη νέα χρονιά. Οι επιλογές αρκετές και η νέα κινηματογραφική χρονιά ξεκινά με υψηλές προσδοκίες.

Οι νέες ταινίες που προβάλλονται ήδη στις αίθουσες είναι:

 

«Τα Μυστικά του Δάσους»

* Τι καλύτερο από ένα παραμύθι - και μάλιστα της Disney - για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά στον κινηματογράφο; Σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ και με προσδοκίες οσκαρικού διαμετρήματος.

Τα Μυστικά του Δάσους, με εντυπωσιακά κουστούμια και θεαματικά σκηνικά, υπέροχες μελωδίες, στιβαρή σκηνοθεσία και καταπληκτικές ερμηνείες, είναι μια επιλογή που σίγουρα δεν θα μετανιώσουμε, παρακολουθώντας μία από τις νέες ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες. Στο λαμπερό μιούζικαλ της Disney, πρωταγωνιστούν η Μέριλ Στριπ και ο Τζόνι Ντεπ αλλά και πλήθος γνωστών ηθοποιών.

 

«Μεγάλα Μάτια»

* Ο δημοφιλής και ιδιαίτερος σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφει φέτος στην οσκαρική κούρσα τοποθετώντας σε πρώτο πλάνο τον δυο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Κριστόφ Βαλτζ και την πέντε φορές προτεινόμενη για Όσκαρ Έιμι Άνταμς. Μία από τις επίσης πολύ καλές επιλογές της εβδομάδας.

 

«Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης»

* «Με λένε Ιοκάστη και δεν είμαι καθόλου καλά... Πόσα να αντέξει το δύστυχο μυαλό μιας απλής, πλην τίμιας νοικοκυράς, μ’ ένα φλοράλ φόρεμα;» Αυτό διερωτάται η ηρωίδα της νέας κωμωδίας του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

 

«Αλύγιστος»

* Η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται και πάλι πίσω από το φακό, μετά την ταινία In the Land of Blood and Honey. Χάρη στον πρόσφατα αποθανόντα 97χρονο βετεράνο πολέμου και αθλητή Ολυμπιακών επιδόσεων Λούι Ζαμπερίνι, την απίστευτη ζωή του οποίου αφηγήθηκε η Λόρα Χίλενμπραντ στο μπεστ σέλερ Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption, η Τζολί σκηνοθετεί και αναλαμβάνει την παραγωγή ενός επικού δράματος που εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση για ζωή.

 

«Νορβηγία»

* «Νορβηγία» λέγεται η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ που αφηγείται την ιστορία ενός βρικόλακα, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα και μπλέχτηκε σε μια περίεργη υπόθεση...Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κάρλοβι Βάρι.

 

«Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ»

* Η νεραϊδοπαρέα ξέρει καλύτερα από όλους ότι τα φαινόμενα απατούν και ότι η εμφάνιση ενός άγριου πλάσματος μπορεί να είναι παραπλανητική. Έτσι, οι έξι χαρισματικές φτερωτές υπάρξεις θα μας φέρουν σε επαφή με ένα πρωτόγνωρο και παρεξηγημένο τέρας και θα μας αποδείξουν ότι όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία.

 

Πηγή: in.gr

Επιμέλεια: Tζένη Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass