«Πρίγκιπας και φτωχός»

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2016 19:36

 

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι, παρουσιάζουν το παραμύθι «Πρίγκιπας και φτωχός'» της Κέλλυς Σταμουλάκη, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ. Η συγγραφέας, η ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά, ο μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου και οι ηθοποιοί Ορέστης Τρίκας, Έλενα Παπαδημητρίου και Δημήτρης Σταματελόπουλος, υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι στο Λονδίνο του 16ου αιώνα παρέα με τις μελωδικές νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Είσοδος ελεύθερη.

Το παραμύθι

Δύο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες, γεμάτες αγωνία και καυστικό χιούμορ, που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.

Πόσο εύκολο είναι να είσαι πρίγκιπας; Και πόσο εύκολο φτωχός; Πώς είναι να ζεις χωρίς χαρά; Πώς είναι να ζεις χωρίς λεφτά; Κι αν αλλάζανε οι ρόλοι; Μια χαρά θα ήταν όλοι;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass