Ο Δ. Κρανιώτης παρουσιάζει ποιήματά του στην Αθήνα

Δημοσίευση: 06 Απρ 2016 11:55
Ο Λαρισαίος γιατρός και ποιητής Δημήτρης Π. Κρανιώτης θα διαβάσει ποιήματά του στην Αθήνα προσκεκλημένος του περιοδικού «Μαύρο Πρόβατο» στις «Αυθεντικές Ποιητικές Κυριακές» στο «The White Rabbit» (Σολωμού 12 & Στουρνάρη 11, Εξάρχεια) την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 6-9 μ.μ.
 
Από τις 13 Δεκεμβρίου 2015 στις «Αυθεντικές Ποιητικές Κυριακές» (κάθε 2η και 4η Κυριακή του μήνα) στο «The White Rabbit» το περιοδικό «Μαύρο Πρόβατο» παρουσιάζει τη δουλειά νέων αξιόλογων ποιητών, με στόχο την ανάδειξη νέων ποιητικών φωνών μακριά από λογοτεχνικούς κύκλους και την ουσιαστική συνομιλία και επαφή με το νέο σώμα της ποίησης. 
 
Ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης είναι γιατρός Ειδικός Παθολόγος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων-Τεχνών Θεσσαλίας, Ειδ. Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Έχει εκδώσει 7 ποιητικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ ποιήματά του μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Το 2011 διοργανώθηκε υπό την Προεδρία του στη Λάρισα το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών και το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ποίησης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass