ΜΕ ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥΔΗ ΚΑΙ ΙΓΚΟΡ ΣΙΑΤΖΚΟ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Παράσταση με σολίστες της Λυρικής Σκηνής

Δημοσίευση: 18 Απρ 2016 0:24

 

 

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Χορού με τίτλο «Ο Μύλος Χορεύει» στη Λάρισα. Η σολίστ Ελεάνα Ανδρεούδη και ο πρώτος χορευτής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ίγκορ Σιάτζκο δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα των εκδηλώσεων, απόψε στις 9μ.μ. στη Σκηνή Μπαλέτου στο Μύλο του Παππά.

Στην παράσταση θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από μεγάλα μπαλέτα του κλασικού ρεπερτορίου καθώς και χορογραφικές δημιουργίες των Γκες Μίχωφ, Renato Zanella και των δασκάλων της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Καμέλιας Δαμαλή, Ρίτσας Ζαχαρία, Κατερίνα Μπούτου. Τα κοστούμια δημιούργησε η κ. Ελένη Ψύρρα. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ

Με τη διοργάνωση της Εβδομάδας Χορού, δίνεται βήμα έκφρασης στο ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών τόσο για τους χορευτές όσο και για το φιλοθεάμον κοινό με τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες. Τα δρώμενα και φέτος θα λάβουν χώρα, ως επί το πλείστον, στο Μύλο του Παππά, υπό τον τίτλο “Ο Μύλος χορεύει…”, έως και τις 24 Απριλίου, με χαμηλό εισιτήριο ή δωρεάν είσοδο. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ανοιχτά μαθήματα ενδυνάμωσης, χοροθεραπείας, σύγχρονου χορού, salsa- kizomba, modern jazz, τάνγκο, ορολογίας και ιστορίας χορού σε συνεργασία με Γαλλικό Ινστιτούτο, χορός και δημιουργική γραφή, προβολή ταινίας σχετικής με το χορό. Ακόμη, υπαίθρια μιλόνγκα στην πλατεία Ταχυδρομείου, swing party με τους Blues Matter Swing και afro-latin party με γνωστούς DJ και το σύνολο κρουστών Caracatu, παραστάσεις και σεμινάρια από την ομάδα χοροθεάτρου του Γιάννη Πολύζου, το ντουέτο Αναστασίας Μπουζιώτη και Γιάννη Τσιγκρή, κ.ά. Το συντονισμό του προγράμματος έχει η χορογράφος Ρούλα Καραφέρη και η ομάδα χοροθεάτρου OFF ART.

* Καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας χορού, θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην περιοχή μας (μωρομάντηλα, σερβιέτες,ξυραφάκια, πάμπερς, μπιμπερό,θερμός,πιπίλες,σαπούνια,σαμπουάν,αφρόλουτρα, παιδικές τροφές, λάδι, γάλα (μακράς διάρκειας), χυμοί, μπισκότα, παξιμάδια, κρουασάν, κρέας μοσχαρίσιο, κονσέρβες, ξηροί καρποί, κάλτσες, παπούτσια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass