Ραντεβού στο ποτάμι

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2016 19:19

Δέκα μέρες έμειναν για να δώσουν το σύνθημα οι  Caracatu με τα κρουστά τους από την Κεντρική πλατεία, με κατεύθυνση  την κοίτη του Πηνειού, την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 6 μ.μ., ανήμερα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, για να ξεκινήσει το Φεστιβάλ Πηνειού.

Δέκα μουσικά σύνολα θα παίξουν στα δύο stage μόνο την πρώτη μέρα! Xορός χωρίς όριο για όλους στη χορευτική πίστα με djs! Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν και οι δεκάδες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις και οι αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν άπαντες, μικροί και μεγάλοι. Κουκλοθεατρικά Παιχνίδια, κατασκευές με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, Κινητή Παιχνιδιοθήκη, Πειραματικό Εργαστήρι «παιΖΩ στο ΤΟΠΙΟ», Εικαστική Εγκατάσταση «Ηχόχρωμα», Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εικαστικό Βιβλίο – Artist Book», Μουσικές… Πινελιές,  Παιχνίδια και διαγωνισμοί με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Μουσική», Camera Obscura Installation  κλπ, αλλά και  Συγχρονισμένη Κολύμβηση στη… στεριά, γνωριμία με το Παγκράτιο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, εκμάθηση ποδηλάτου για μικρούς και μεγάλους, Kendo και  Judo και Capoeira, Μπριτζ & Αγωνιστικό Τάβλι, Αγώνες Beach Volley και Beach Handball, ανοιχτό μάθημα Yoga, Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι σε ανθρώπινη κλίμακα και πολλά άλλα. Κάθε βήμα και μια έκπληξη, κάθε γωνιά και μια πρόκληση, κάθε στιγμή ευκαιρία για διασκέδαση και παιχνίδι.

Αυτό είναι το Φεστιβάλ Πηνειού.
Τέσσερις μέρες γεμάτες πολλή και καλή μουσική, χαρά και θετική ενέργεια, καλή διάθεση και διάδραση. Όχι πια θεατής, αλλά ενεργός πολίτης. Μια διοργάνωση όπου δεν θα περάσουμε απλώς ευχάριστα, αλλά θα συναντηθούμε και θα αποκτήσουμε νέες εμπειρίες.
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού στο ποτάμι, ραντεβού στο Φεστιβάλ Πηνειού.
Όλα αυτά θα τα κάνουμε με τη βοήθεια των χορηγών μας:COSMOTE, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Εφημερίδα "Ελευθερία", IKEA, Las Ramblas,Θεσσαλικο ΙΕΚ - Γιάτσος, gk karelas έπιπλα, Αλέξανδρος Γιαννακός & Υιοί - Γερανοί & Ειδικές Μεταφορές, Intercomm Foods S.A., Μπύρα ΑΛΦΑ. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass