ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

Θερινό με θέα τα αστέρια

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2016 8:36

Ξεκινούν οι προβολές της κινηματογραφικής λέσχης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Με αφορμή την έναρξη του θερινού παραχώρησαν συνέντευξη τύπου ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης και τα μέλη της λέσχης Μαίρη Βότση, Νίκος Ζιαβλιάκης, Μυρτώ Παπακωνσταντίνου και Χρυσή Σδρούλια.

Ο αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «… για δεύτερη χρονιά ο κήπος του νηπιαγωγείου Νίκαιας μετατρέπεται σε θερινό κινηματογράφο όπου θα προβάλλονται ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους. Έχουμε την πεποίθηση ότι οι μικροί μας φίλοι όσοι και οι λάτρεις της 7ης τέχνης θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια της λέσχης. Οι προβολές των ταινιών εντάσσονται σε πλαίσιο μιας σειράς πολιτιστικών δραστηριοτήτων οι οποίες προσφέρονται δωρεάν στο κοινό. Κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι όχι μόνο πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του πολιτισμού αλλά οφείλουμε να τις κρατήσουμε ανοιχτές με κάθε κόστος».

Οι παιδικές ταινίες θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και οι ταινίες για μεγάλους κάθε Τετάρτη στις 9:15 το βράδυ. Το πρόγραμμα ξεκινάει την Τετάρτη 15 Ιουνίου με την εξαιρετική ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία» η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass