ΤΗΝ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ

Γυναικεία υπόθεση

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2016 9:30

 

Η ανάγνωση φάνηκε πως είναι γυναικεία υπόθεση, καθώς χθες κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Η εκδίκηση των αγγέλων» της Λένας Μαντά η αυλή του καφέ «Κλίμαξ» γέμισε ασφυκτικά κυρίως από γυναίκες όλων των ηλικιών.

«Από τις 13 Μαΐου λαμβάνω e-mail σας για το πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο, την ίδια ώρα που “H εκδίκηση των αγγέλων” κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου, οπότε θα περιμένετε μέχρι του χρόνου για το επόμενο». Η συγγραφέας Λένα Μαντά προκειμένου να βάλει τις αναγνώστριες στο κλίμα του βιβλίου ξεκίνησε την παρουσίασή του διαβάζοντας δύο σελίδες από αυτό.

«Ένα εικοσάχρονο κορίτσι σωριάζεται νεκρό την ώρα που δουλεύει. Κανένας δεν μπορεί να βρει την αιτία. Ο Άρης, ο αγαπημένος της, απελπισμένος, υπόσχεται να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατό της. Δίπλα του στέκεται η μητέρα του, η Γαλάτεια, διάσημη συγγραφέας αισθηματικών μυθιστορημάτων. Εκείνη κάνει την υπέρβαση και αποφασίζει να εμπλακεί σε μια ιστορία ανώτερη από τις δυνάμεις της. Οι ιατροδικαστικές γνωματεύσεις δε ρίχνουν κανένα φως και όλες οι έρευνες οδηγούν στο μηδέν. Η Γαλάτεια δεν ξέρει αν υπάρχει καν δολοφόνος ή αν όλα όσα υποψιάζεται ο γιος της και η μητέρα της κοπέλας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Στο μέλλον, και με όσα θα αποκαλυφθούν, θα ευχόταν να ήταν έτσι...», πρόκειται για ένα διαφορετικό αλλά και ιδιαίτερο βιβλίο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass