ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΜΥΛΟ» ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Μουσική «διαδρομή»

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2016 9:29

 

Μια μεγάλη μουσική γιορτή με σειρά εκδηλώσεων πανηγυρικού χαρακτήρα, διάρκειας τριών ημερών ξεκίνησε χθες. Πρόκειται για την 7η Διεθνή Συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Στη Συνάντηση λαμβάνουν μέρος φιλαρμονικές οι φιλαρμονικές της πόλης Rybnik της Πολωνίας, του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, της Ελασσόνας και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Χθες πρώτη ημέρα της συνάντησης και οι φιλαρμονικές του Rybnik και του Ωδείου Λάρισας πραγματοποίησαν μουσική παρέλαση από τον Μύλο του Παππά μέχρι την κοίτη του Πηνειού.

Σήμερα Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί παρέλαση από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στην οδό Βενιζέλου με κατεύθυνση και πάλι το ποτάμι. Θα συμμετέχουν οι φιλαρμονικές Rybnik, Ελασσόνας και Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Στη συνέχεια στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία της φιλαρμονικής του Rybnik στο Φεστιβάλ Πηνειού.

Αύριο Σάββατο στις 8 το βράδυ θα δοθεί συναυλία των φιλαρμονικών Rybnik, Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στον Μύλο του Παππά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass