ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ

Εκδηλώσεις στην Τερψιθέα

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2016 0:38

Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Τερψιθέα για την Παναγία των Βλαχερνών, με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας και των φορέων και την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία του Δήμου Λαρισαίων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες με μουσικοχορευτική παράσταση των χορευτικών τμημάτων του Μορφωτικού Συλλόγου Τερψιθέας και θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου με γλέντι από ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα και θα κορυφωθούν αύριο Κυριακή 3 Ιουλίου, με θεατρική παράσταση από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας. Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι οι: Δημοτική Κοινότητα -Μορφωτικός Σύλλογος-Αγροτικός Συνεταιρισμός Κτηνοτροφικός Σύλλογος-Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος « η Δάφνη», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου- Νηπιαγωγείου, Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου- Αθλητικός Όμιλος «Μαχητής», με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία του Δήμου Λαρισαίων.

Έτσι σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου στις 7:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, θα ψαλεί Θεία λειτουργία. Στις 21:30 κεντρική πλατεία, Μουσική εκδήλωση, Γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα - Φαγητό, ποτά. Αύριο Κυριακή 3 του μήνα στις 21:15 κεντρική πλατεία, Θεατρική Παράσταση, είσοδος ελεύθερη. Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μ΄».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass