ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Η δύναμη της μητρικής αγάπης στο «Δωμάτιο»

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2016 9:44

Ένα γενναίο μυθιστόρημα πάνω στην οδύσσεια της ενηλικίωσης και τη δύναμη της μητρικής αγάπης διασκευάζεται με κινηματογραφική σύνεση, κερδίζοντας Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία και τέσσερις βασικές οσκαρικές υποψηφιότητες.

Επίσης, το βαρύτιμο βραβείο κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Την ταινία «Το δωμάτιο» βασισμένη στο βραβευμένο με Booker ομώνυμο μυθιστόρημα της Έμμα Ντόναχιου σε σκηνοθεσία Λένι Αμπράχαμσον προβάλλει από αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 10 το βράδυ, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, στο θερινό κινηματογράφο «Σινέ Μύλος». Ο πεντάχρονος Τζακ έχει μεγαλώσει σε ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών, στο οποίο συνεχίζει να ζει με τη μητέρα του. Ώσπου εκείνη αποφασίζει πως έφτασε η ώρα να ξεγελάσουν τον άντρα που τους κρατά φυλακισμένους εκεί και να βγουν στον έξω κόσμο. Πόση απόσταση χωρίζει τη δική μας πραγματικότητα από εκείνη των υπολοίπων; Ποιο είναι το τίμημα της ενηλικίωσης; Ως που φτάνει η μητρική αγάπη και ποια είναι τα θεμέλια των οικογενειακών δεσμών; Άλλες απαντήσεις υπονοούνται, άλλες μένουν μετέωρες, οι πολλαπλές κοινωνικές διαστάσεις του εγκλεισμού θίγονται διακριτικά Με τους: ΜπριΛάρσον, Τζόαν Άλεν, ΤζέικομπΤρέμπλεϊ Ιρλανδία, Καναδάς. 2015. ’Εγχρωμη.Διάρκεια: 118΄. Γενική είσοδος 4 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass