ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Skyeland

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2016 12:40

 

Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Skyeland Festival θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 29 έως 31 Ιουλίου. Οι συμμετέχοντες Djs, John Revox και Chris Idh, προετοιμάζονται πυρετωδώς για το open air γεγονός που θα φιλοξενηθεί στο «Allou! Fun Park», το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας.

Ο John Revox ξεκίνησε την καριέρα του ως Dj της underground μουσικής το 2001. Το 2005 ολοκλήρωσε την παραγωγή του πρώτου EP δίσκου του με τίτλο “Like sex on a b**ch” και “Hypnotik”. Το 2007 δημιούργησε την ομάδα “Hot Vocation” με τους Quentin Mosimman και Christian Sims και τα κομμάτια τους έγιναν διεθνείς επιτυχίες. Μέχρι και το 2008 η ομάδα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιώντας περιοδείες. Έπειτα ο John Revox κυκλοφόρησε την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο “olé”. Από τότε συμμετείχε σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις και συναυλίες παγκοσμίως μέχρι και το 2015 που πολλά κομμάτια του, όπως “Freak It”, “Love, peace& happiness” έγιναν τεράστιες διεθνείς επιτυχίες. Αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί την παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο “full moon”.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1989 ο Chris IDH από πολύ μικρή ηλικία είχε επηρεαστεί από την RnB, την soul και την jazz μουσική κάτι που πολύ γρήγορα τον οδήγησε στην House μουσική. Πολύ άμεσα ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και μπήκε στο κομμάτι της μουσικής παραγωγής. Έπειτα σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία. Η καριέρα του ως Dj ξεκίνησε το 2006 στο πλευρό του Dino MFU και τώρα κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της house μουσικής σκηνής, όπως Little Louie Vega, Timmy Regisford,Quentin Harris, Dj Yass, Frankie Knuckles, Jojo Flores. Τα τελευταία 8 χρόνια έχει κυκλοφορήσει πολλά κομμάτια σε συνεργασία με πολλές εταιρείες όπως Suma Records, Look At You Records,Quantize Recordings, King Sreet Sounds κ.ά. Όταν βρίσκεται στο στούντιο του αρέσει να πειραματίζεται με νέους ήχους. Τώρα ο Chris Idh θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς παραγωγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://skyelandfestival.com/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass