ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 18-20 ΙΟΥΛΙΟΥ

«Δρυανοβίτικα» στον Δρυμό Ελασσόνας

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2016 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Ιουλ 2016 22:30

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Πιστοί στο ετήσιο «ραντεβού» τους με τον πολιτισμό, την παράδοση και... τη διασκέδαση οι άνθρωποι του δραστήριου Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού Ελασσόνας, διοργανώνουν και εφέτος τις εκδηλώσεις «Δρυανοβίτικα 2016».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πλούσιες θα είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δρυμό Ελασσόνας στις 18 – 19 – 20 Ιουλίου(Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη), στο πλαίσιο του μεγάλου πανηγυριού του «Προφήτη Ηλία» και θα διοργανωθούν από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δρυμού έχουν την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το πάρτι νεολαίας την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στον προαύλειο χώρο του σχολείου από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού, και θα συνεχιστούν την Τρίτη 19 Ιουλίου (παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία) με την εμφάνιση των Χορευτικών Τμημάτων (Νηπιακό, Εφηβικό και Νεανικό) του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από τα νησιά, τη Μικρά Ασία και την Ήπειρο. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει δημοτική – παραδοσιακή βραδιά με την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου(στο τραγούδι ο Μάριος Σαρακατσιάνος).

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία, το βράδυ, ο Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης θα συμμετέχει με το χορευτικό τμήμα ενηλίκων στις εκδηλώσεις και θα ακολουθήσει Δημοτική-Παραδοσιακή Βραδιά με τους Κώστα Δεδούση, Βαγγέλη Αρσένη και Έλλη Κοσμά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δρυμού:

- Δευτέρα 18 Ιουλίου

11 το βράδυ: Πάρτι νεολαίας στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

- Τρίτη 19 Ιουλίου

9.30 το βράδυ: Παρουσίαση των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου

10 το βράδυ: Δημοτική - παραδοσιακή βραδιά με την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου(κλαρίνο) και τον Μάριο Σαρακατσιάνο(φωνή – λαούτο).

- Τετάρτη 20 Ιουλίου

9.30 το βράδυ: Χορευτικό Τμήμα Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης

10 το βράδυ: Δημοτική - παραδοσιακή Βραδιά με την ορχήστρα του Βαγγέλη Αρσένη (φωνή), Κώστα Δεδούση (κλαρίνο), με την Έλλη Κοσμά (φωνή).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass