ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

4ο Καλοκαίρι Θάλασσας στα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2016 11:00

Ο Δήμος Τεμπών προετοιμάζεται για ένα ακόμη καλοκαίρι διακοπών στη θάλασσα και στο βουνό γεμάτο από χαρά και ψυχαγωγία.

Το 4ο Καλοκαίρι Θάλασσας Πολιτισμού Αθλητισμού Εθελοντισμού ενσωματώνει μια σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στα παράλια και όχι μόνο του Δήμου Τεμπών.

Φέτος για πρώτη φορά οργανώνεται ένα δίκτυο συνεργασίας και συμπράξεων που έχει ως στόχο την καλύτερη διασύνδεση μεταξύ των γειτονικών περιοχών. Με αφετηρία τα Μεσάγγαλα, το Καστρί Λουτρό, η Κουλούρα και η Αιγάνη κάνουν την αρχή για μια νέα και ανοιχτή πηγή επικοινωνίας. Πρόθεση των φετινών εκδηλώσεων είναι να εμπλουτίσουν τις καλοκαιρινές μας διακοπές με υπαίθριες στο φυσικό τοπίο αθλητικές δράσεις και διαδρομές, θεματικά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, βραδιές ψυχαγωγίας στην παραλία, διασκεδαστικούς διαγωνισμούς, επιλεγμένες συναυλίες και χορό, συνταγές και μαγειρική από τις γυναίκες της περιοχής, θέατρο για όλους και πολλά άλλα δρώμενα ανοιχτά και δωρεάν προς το κοινό.

Εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες των προηγούμενων θεματικών καλοκαιριών και σε διάλογο με φορείς και πολίτες επιδιώκεται η σύμπραξη φορέων και πολιτών. Πρόθεσή μας είναι οι ποιοτικές διακοπές, η επίτευξη συνεργασιών, η συμμετοχικότητα και η γνωριμία με τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Το πρόγραμμα του 4ου καλοκαιριού Θάλασσας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού (Ιούλιος-Αύγουστος 2016) οργανώνεται σε μια δημιουργική συνεργασία της Ομάδας Πολιτισμού Μεσαγγάλων με σημαντικούς υπερτοπικούς και τοπικούς φορείς.

Ο κορμός του προγράμματος παρουσιάζεται παρακάτω αφήνοντας, όπως κάθε χρόνο, ορισμένα περιθώρια προσθηκών που προτείνουν και σχεδιάζουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές δίνοντας σε αυτή τη γιορτή τον χαρακτήρα του ζωντανού κυττάρου για τον τόπο.

Σημειώνεται ξανά ότι και φέτος η είσοδος και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν υποστηρίζοντας ουσιαστικά την εθελοντική δράση.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμο Τεμπών, Δήμος Λαρισαίων, Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π Τεμπών.

Σε συνεργασία με ομάδα Πολιτισμού Μεσαγγάλων, Σύλλογος Αλιέων Μεσαγγάλων, Σύλλογο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου, Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεσαγγάλων, Εξωραϊστικό Σύλλογο Καστρί Λουτρό, Εξωραϊστικό Σύλλογο Αιγάνης, Εξωραϊστικό Σύλλογο Κουλούρας.

Με φορείς της Λάρισας το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Artfools και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass