«Romantic Fools» απόψε στη Βελίκα

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2016 8:45

Την ξεκαρδιστική κωμωδία «Romantic Fools» του Rich Orloff θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό σήμερα Τετάρτη στις 9.15μ.μ. στη Βελίκα, στη θέση «Πλατάνια» στο ανοιχτό «Θέατρο Θάλασσας».

Η σκηνοθεσία, η μετάφραση και η μουσική επιμέλεια είναι του Νίκου Ορφανού και πρωταγωνιστούν η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου και ο Αλέξανδρος Ζουριδάκης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο βραβευμένος Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Rich Orloff στο «Romantic Fools» εξερευνά τον μαγευτικό, αλλά και σκοτεινό κόσμο, των σχέσεων. Αποτέλεσμα της έρευνάς του; Η ανατρεπτικά συγκινητική και ιδιαίτερα σαρκαστική αυτή κωμωδία, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πρωταγωνιστές είναι η Μάρτζι και ο Άλεξ, ένα ζευγάρι του σήμερα, αλλά και του χθες. Οι δύο χαρακτήρες, σε ένα συνεχές παιχνίδι εναλλαγής ρόλων, αποδομούν όλα τα στερεότυπα για τις σχέσεις των δύο φύλων και επιχειρούν να απαντήσουν σε δύο καυτά και πάντα επίκαιρα ερωτήματα: Τι θέλουν, επιτέλους, οι άνδρες από τις γυναίκες; Και τι προσδοκούν οι γυναίκες από αυτούς;

Το φλερτ, το πάθος, η έλξη, η επικοινωνία, η συντροφικότητα... Όλα φωτίζονται μέσα από έντεκα θεατρικά σκετς, τα οποία συνθέτουν μοναδικά το παζλ των σχέσεων αντρών και γυναικών που ζουν και ερωτεύονται τον 21ο αιώνα.

Τιμή εισιτηρίων: 8 ευρώ γενική είσοδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass