Θεατρική παράσταση σήμερα στη Ραψάνη

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2016 8:07

Ο Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης προγραμμάτισε για σήμερα, στις 9 το βράδυ στη Ραψάνη Λάρισας και στο χώρο του δημοτικού σχολείου Ραψάνης , παράσταση από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας.

Θα παρουσιαστεί η κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» σε σκηνοθεσία του συγγραφέα. Σκηνικά, κουστούμια: Πιπίνας Μπατζιάκα. Η μουσική και τα τραγούδια είναι του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Έχει ως θέμα τα λογικά και πολλές φορές παράλογα. «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, όταν επισκέπτεται το χωριό τους και όταν οι ίδιοι τον επισκέπτονται στο υπουργικό γραφείο στην Αθήνα. Περιέχει στοιχεία πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που σκορπούν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες. Πρόκειται για μια κωμωδία που, μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί σε 383 πόλεις και χωριά με τεράστια επιτυχία και άριστες κριτικές από όλους τους θεατές. Η είσοδος για το κοινό είναι 10 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass