Διήμερο αντάμωμα Καρυωτών

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2016 8:28

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Καρυά Ολύμπου υποδέχεται τα ξενιτεμένα παιδιά της και οι πολιτιστικοί σύλλογοι προσπαθούν όσο μπορούν να κάνουν ευχάριστη τη διαμονή τους εκεί.

Απόδημοι Καρυώτες και μόνιμοι κάτοικοι του χωριού σμίγουν ξανά. Από όλα τα σοκάκια νέοι και γέροι ντυμένοι με τα καλά τους συγκεντρώνονται στον τόπο των εκδηλώσεων χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι αναπολώντας το παρελθόν και σχεδιάζοντας το μέλλον. Φέτος ανταμώνουν στο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Αυγούστου σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας , τον ΜΕΣ Καρυωτών "Όλυμπος" και από τον ΜΕΣ Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων "Ο ΖΕΥΣ". Το Σάββατο ώρα 9 το βράδυ με τη δημοτική ορχήστρα του Γιώργου Αραμπατζή χορεύουν τα συγκροτήματα της Πνευματικής Κίνησης της Λεπτοκαρυάς , το χορευτικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καρυάς και το χορευτικό της Καρυάς. Ακολουθεί λαϊκή ορχήστρα του Νίκου Βαλάση. Την Κυριακή στις 9 λαϊκή βραδιά με πολλές εκπλήξεις με τον γνωστό dj Βασίλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass