Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ταξιδεύει στο Μπαλί

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2016 12:13

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού κ. Αθανάσιο Παιδή επισκέφθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Φανή Ζαμπακίκα - Παλιού, Όλγα Τσανάκα – Νταούκα και Χριστίνα Κουτιού.

Σκοπός της συνάντησης η ανάπτυξη στο νέο αντιπεριφερειάρχη της μεγάλης δραστηριότητας του συλλόγου, οι ευχές προς το πρόσωπό του για καλή επιτυχία στο έργο του, αλλά και η συνεργασία των δύο πλευρών σε θέματα πολιτισμού.

Αναλυτικότερα οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζήτησαν τη συνεργασία και τη στήριξη της περιφέρειας στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί ενώ τον ενημέρωσαν και για τη συμμετοχή του συλλόγου στο διεθνές φεστιβάλ του Μπαλί, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογο αλλά και για την περιοχή.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης αφού συνεχάρη τη διοίκηση για την πολυσχιδή δράση του συλλόγου, τόνισε ότι η περιφέρεια θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου και δεσμεύθηκε για τη στήριξη εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον τόσο στον Τύρναβο όσο και στον Αμπελώνα. Τέλος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ταξίδι στο Μπαλί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass