ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΡΥΑΔΕΣ

Χορός και αναπηρία

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2016 15:53

Στην εκδήλωση «Ελάτε στη σχεδία μας», συμμετείχε η ομάδα Χορού Δρυάδες που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Αυτονομία των Ατόμων με Αναπηρία «Αθηνά», στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Δίου – Ολύμπου για το κλείσιμο μιας ακόμα σεζόν λειτουργίας του πρωτοπόρου για τη χώρα κέντρου.

Η Μαρία Καραπαναγιώτη, χορογράφος της Ομάδας, αποδέχτηκε με τιμή και χαρά την πρόσκληση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, να εμφανιστούν οι Δρυάδες εν Πλω στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς, με εκτενές απόσπασμα από το έργο Feminam, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος στο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων στην Αθήνα., οι οποίες συγκίνησαν τους πολυάριθμους θεατές.

Στον ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο του Κέντρου οι Δρυάδες εν πλω παρουσίασαν ακόμα μια φορά ένα υψηλού επιπέδου θέαμα, καλλιτεχνικά και τεχνικά άρτιο, συνεχίζοντας τις συνεχείς τα τελευταία χρόνια εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα. Οι πολυάριθμοι θεατές, που ανέμεναν την εμφάνιση της ομάδας, καταχειροκρότησαν τις χορεύτριες, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα που προσέφεραν οι Δρυάδες εν Πλω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass