ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Ξεκίνησε η καλλιτεχνική χρονιά

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2016 15:33

Αρχίζει την πορεία του για νέα καλλιτεχνική χρονιά με πρόβες που ήδη άρχισαν και γίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Αναλήψεως του Σωτήρως, με Βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους της περιόδου των Χριστουγέννων και όχι μόνον.

Η πολυμελής χορωδία του Βυζαντινού και Δημοτικού Εργαστηρίου αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό της Λάρισας με επιτυχημένες εμφανίσεις της σε συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης της Χορωδίας «η φετινή καλλιτεχνική χρονιά αρχίζει με πολύ ζήλο από του χορωδούς, οι οποίοι προσέρχονται με μεγάλη χαρά και προσήλωση και αμείωτο ενδιαφέρον στον χοράρχη τους κ. Θεοδόση Διαμάντη, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κοινού, πρώτον στην πόλη της Ρουμανίας (το Βουκουρέστι) και δεύτερον στο νησί τω Φαιάκων της Κέρκυρας στις αρχές του Δεκέμβρη. Επειδή η Βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική αποτελεί ένα βασικό στοιχείο ψυχικής ανόδου και πνευματικό μέσο, που κυριαρχεί από την αρχή ως το τέλος κάθε λατρευτικής πράξης, στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας, το διοικητικό συμβούλιο και ο χοράρχης ευχαριστούν εκ μέσης καρδίας όλους τους χορωδούς που ανταποκρίνονται κάθε φορά με μεράκι στο κάλεσμά των για προετοιμασία προγραμματισμένων συναυλιών από διάφορους φορείς της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass