ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3ου ΜΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Έκθεση του Κώστα Βαρνά και συναυλία

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2016 8:30

Με τα εγκαίνια της έκθεσης «Jazz escape» του γνωστού Λαρισαίου εικαστικού Κώστα Βαρνά, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 8μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο) και συναυλία με το Spiral Trio στον ίδιο χώρο στις 9μ.μ.,

ξεκινάει ο 3ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνδιοργάνωση και καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣΜουΘ. Το «jazz escape» είναι μια εικαστική μουσική διαδρομή, αυτοσχεδιάζοντας με ελευθερία εικόνες… γιατί η jazz είναι ελευθερία”. Το Spiral Trio αποτελείται από τρεις σπουδαίους Έλληνες μουσικούς, με πλούσια δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδας. Συναντήθηκαν το 2012 και από την πρώτη στιγμή φάνηκε η έντονη χημεία μεταξύ τους, η οποία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα με τις ζωντανές εμφανίσεις τους σε χώρους της Αθήνας και σε φεστιβάλ της χώρας. Σήμερα το τρίο συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα ελληνικά jazz piano trio. Είναι ένα μοντέρνο τρίο με πολλές επιρροές από τους μεγάλους του είδους και με σαφείς αναφορές στην παράδοση του jazz playing. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του, καθώς και jazz standards που χρησιμοποιούνται σαν αφετηρία για να οδηγηθούν σε διαφορετικούς μουσικούς χώρους .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass