Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΓΛΥΠΤΗΣ Γ. ΤΣΑΡΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

Η "αυλή της Τέχνης" στις Νέες Καρυές

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2016 9:00

Για 4η συνεχή χρονιά στην αυλή της οικίας του ζωγράφου Ντίνου Γιωτόπουλου στις Νέες Καρυές Λάρισας, η Τέχνη ταξιδεύει στην ύπαιθρο και αγγίζει συναισθήματα και ψυχές υπό το φως του φεγγαριού.

Αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, η καθιερωμένη, πλέον, εικαστική βραδιά, την οποία επιμελείται με μεράκι ο γνωστός ζωγράφος. Προσκεκλημένος φέτος στην "αυλή της τέχνης" ο γλύπτης και καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ Γιώργος Τσάρας, ο οποίος θα παρουσιάσει έργα του μικρών διαστάσεων. Την εικαστική βραδιά θα επενδύσουν με ζωντανή μουσική οι Ζαπίτη Ευαγγέλια –Ακορντεόν, Αγοραστού Ασπασία- Πιάνο, Κουλιόπουλος Γιώργος-Κοντραμπάσο, Κουλέτσος Χρήστος-Βιολί. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο γλύπτης και καθηγητής Γιώργος Τσάρας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1951.Σπούδασε Μαθηματικά στο Α.Π.Θ και Γλυπτική στη Σχολή Καλών Τεχνών. Επίσης σπούδασε Γυψοτεχνία και Χαλκοχυτική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. Την περίοδο 2005-2008 διετέλεσε πρόεδρος του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης -Συλλογή Κωστάκη-και του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης. Από το1990 διδάσκει Γλυπτική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Έργα του φιλοτεχνούν διάφορους χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass