1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΥΓΟ

Χορευτική πανδαισία στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 11:34
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου σε συνεργασία του Οργανισμού Κοινωνικής πολιτικής Δήμου Τυρνάβου με τον Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου,

η εκδήλωση « Μήνας Σεπτέμβρης – ώρα να τρυγήσουμε με αγάπη», παράλληλα με το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.

Την πρωτοβουλία και την έμπνευση είχε η πρόεδρος του ΟΚΠΔΤ κ. Φανή Λαγκιόλη-Μπίλιου και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η κεντρική πλατεία του Τυρνάβου κατακλύστηκε από χορευτικά συγκροτήματα παιδιών διαφόρων συλλόγων, που με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα κατενθουσιάζοντας τους παρευρεθέντες.

Στα παιδιά που χόρεψαν δόθηκαν διάφορα εδέσματα από τον ΟΚΠΔΤ και από χορηγία αρτοποιείων της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρεθέντες ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία και έδωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τυρνάβου.

Οι σύλλογοι πού συμμετείχαν ήταν: o Moρφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου, ο Ποντιακός Σύλλογος Τυρνάβου , το ΚΕΛΕ, οι Σύλλογοι Δένδρων, Σμιξιωτών, Αβδελιωτών, Σαμαρίνας Σκαμνιωτών και η Εστία Παράδοσης Αμπελώνα. Στο τέλος χόρεψαν όλα τα χορευτικά μαζί ,καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι με τους θεατές .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπερειφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλα Σουρλατζή - Ζαχαράκη, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ανδρέας Ντάμτσιος και Μάκης Κατσικαβέλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Αστέριος Χατζής καθώς και πλήθος κόσμου που καμάρωσαν τις χορευτικές ικανότητες των παιδιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass