Η μουσική συνάντησε τα τοπικά προϊόντα και τον τουρισμό

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2016 10:53

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε, στο μαγευτικό Μεγαλόβρυσο του Δήμου Αγιάς , το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, το «Prologminifest», ένας συνδυα­σμός μουσικής συνάντησης, με παράλληλη λειτουργία έκθεσης - παρουσίασης τοπικών προϊόντων, εναλλακτικού τουρισμού πολ­λαπλών δραστηρι­οτήτων άθλησης και έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Ασχολίες και Δρώμενα στη Νιβόλιανη».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η ΤΚ Μεγαλοβρύσου, ο πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου, η Αντιδημαρχία ΔΕ Αγιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση «ΚΑΛΥΨΩ» σε συνεργασία με τα μουσικά σχήματα και τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Τη μπάντα του Καίσαρα Κίκη και των «Banksters» , που χάρισαν όμορ­φες μελωδίες, προλόγισε ο κ Σταύρος Παπακώστας με ταυτόχρονη προβολή εικόνων της περιοχής. Έκτακτα τραγούδησε με την μπάντα του Καίσαρα Κίκη η Σοφία Γεωργαντζή.

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοβρύσου κ Λάμπρου Ευάγγελος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγαλοβρύσου «Η Νιβόλιανη» κ Χατζούλης Μίλτος. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ Αργυρούλης Γιάννης και η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αγιάς κα Χριστίνα Γιαννουλέα

Χορηγός επικοινωνίας, εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass