ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΛΟΥ

«Όλη η βίβλος-Λέμε τώρα»

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 8:20

Σήμερα Τρίτη θα δοθεί η δεύτερη παράσταση του έργου «Όλη η Βίβλιος-Λέμε τώρα» στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Μύλου. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης και ο Σωτήρης Δούβρης θα διηγηθούν στο κοινό, τη «διασημότερη ιστορία του κόσμου», αυτή της Βίβλου.

Με ακραίο χιούμορ αλλά και απόλυτο σεβασμό, με ευφυείς και επίκαιρες σκηνές (Δέκα Κομμένες Εντολές, Μυστικός Δείπνος-Γιούρογκρουπ, Πόντιος Πιλάτος και το Δημοψήφισμα για την τύχη του Ιησού) αλλά και με τη συμμετοχή του κοινού, το αποτέλεσμα είναι ένα: μία παράσταση με ξεκαρδιστικό γέλιο.

…Μπαίνοντας οι ίδιοι στη θέση όλων των ρόλων, της Εύας, του Αβραάμ, του Σαμψών, της Σαλώμης, του Ποντίου Πιλάτου κ.ά., θυμίζουν στο κοινό της παράστασης τις κλασικές βιβλικές ιστορίες και απαντούν σε προαιώνια ερωτήματα όπως «Ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα της Βίβλου; Η Βίβλος έχει σελίδα αριθμό 666»; Στην πορεία του έργου εντούτοις και ενώ φαίνεται να έχουν κερδίσει το εισιτήριο για μια καλύτερη ζωή, ίσα που προλαβαίνουν να αποφύγουν τη βιβλική καταστροφή!..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass