ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

"Υπηρέτησα το Βασιλιά της Αγγλίας"

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 8:56

Την τσέχικη ταινία “Υπηρέτησα το Βασιλιά της Αγγλίας” του Γίρι Μένζελ, που άφησε άναυδους κοινό και κριτικούς στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, θα προβάλλει σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα και στις 9:30 το βράδυ, η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο "Χατζηγιάννειο".

Στην Πράγα στα τέλη του '30, λίγο πριν ο Χίτλερ εισβάλει στη Τσεχοσλοβακία, ένας μικροκαμωμένος και ιδιαίτερα δεκτικός στο να ακούει και να μαθαίνει σερβιτόρος, ονειρεύεται πως κάποια μέρα θα γίνει εκατομμυριούχος. Λάτρης του ωραίου φύλου, ακούραστος απέναντι στις κακοτοπιές και τολμηρός απέναντι στις προκλήσεις της ζωής, κατορθώνει να ρίχνει στο κρεβάτι του πανέμορφα θηλυκά, ώσπου ερωτεύεται μια ξανθιά εκπρόσωπο της Άριας φυλής.

Ο θεατής προβληματίζεται και διασκεδάζει ταυτόχρονα, γελά με την ψυχή του και απορεί με την ανθρώπινη βλακεία. Στο τέλος, προσγειώνεται απότομα όταν συνειδητοποιήσει, μαζί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, πόσο μάταια και εφήμερα είναι τα πάντα! Γενική είσοδος 4 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass