ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΛ

Η «InDonnation» και πάλι επί σκηνής

Δημοσίευση: 06 Νοε 2016 14:00

Μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση χθες βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, του γυναικείου φωνητικού συνόλου «InDonnatión» του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, οι Λαρισαίοι θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν και πάλι επί σκηνής την ερχόμενη Τρίτη στις 8.30μ.μ. στο ΔΩΛ.

Η χορωδία «InDonnatión» υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική παράσταση «Black & White» σε διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη,. Το ιδίωμα – highlight της παράστασης αποτελεί ο μοναδικός συνδυασμός μουσικής και χορογραφημένης κίνησης. Ξεκινώντας με τραγούδια εμπνευσμένα από την παραδοσιακή μουσική, το ταξίδι συνεχίζεται με δημοφιλή gospel, pop, spiritual αλλά και συνθέσεις νέων δημιουργών, που ερμηνεύουν μοναδικά 40 γυναίκες επί σκηνής. Η επιμέλεια της κίνησης ανήκει στη χορογράφο Φαίη Σούκου. Επιπλέον παρουσιάζει χορογραφίες σύγχρονου, jazz, tango κ.α., έχοντας στο πλευρό της μια δυνατή ομάδα χορευτών.

Η πιανίστα Φρόσω Αστ. Κτιστάκη συνοδεύει το σύνολο, ενώ η Βασιλική Λειβαδιώτη έχει επιμεληθεί το styling και το μακιγιάζ σε χορωδούς και χορευτές. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία (φυτώριο) του Δ. Ω. Λ, του μαέστρου Δημήτρη Καρβούνη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8 ευρώ (κανονικό) και 5 ευρώ (μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων). Κρατήσεις γίνονται μόνο για την παράσταση της Τρίτης στο τηλέφωνο 6947885843.

Προπώληση στο φουαγιέ του Δ.Ω.Λ. αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου (17:30-19:30).

Συντελεστές: Μουσικοί: Φρόσω Αστ. Κτιστάκη (πιάνο), Ευδοκία Χώτα (βιολί), Σπύρος Παππάς (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Αρσένης (ηλεκτρικό μπάσο), Αποστόλης Γιάγκος (συνθεσάϊζερ), Γιάννης Μακρυγιάννης (κρουστά), Βασίλης Β. Σούκος (κρουστά). Χορευτές: Μιχάλης Κυρτσόπουλος, Ευαγγελίνα Τζήμα, Κοσμάς Καφφές (DFT Parkour team), Akil Xhura (DFT Parkour team), Θανάσης Μάρκος, (DFT Parkour team), Δημήτρης Μπούμπας. Videography: Theo Albanis Styling & MUA: Βασιλική Λειβαδιώτη Χορογραφίες: Φαίη Σούκου Μουσική Διεύθυνση: Δημήτρης Κτιστάκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass