ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

Η μικρή Ροδούλα και το ατρόμητο Λιοντάρι

Δημοσίευση: 06 Νοε 2016 7:30

Η «Μικρή Παιδική Σκηνή» ετοιμάζει για την φετινή Χειμερινή Θεατρική Περίοδο 2016 – 2017 μια πολύ όμορφη, “πολύχρωμη” και διασκεδαστική μικρή ιστορία, για τα μικρά παιδιά ηλικίας 4 - 12 χρονών, με το υπέροχο Θεατρικό έργο του Γιούρι Στούπελ «Η Μικρή Ροδούλα & Το ατρόμητο Λιοντάρι».

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία των Χάρη Κυριακίδη και Δημήτρη Φωτίου, Η μουσική και τα τραγούδια είναι του Γιούρι Στούπελ, τα σκηνικά και κοστούμια του “Θεάτρου Τεχνών”.

Τους έξι πανέμορφους και “παιχνιδιάρικους” ρόλους, της παράστασης ερμηνεύουν οι Ηθοποιοί: Ειρήνη Σιδηροπούλου (Η μικρή Ροδούλα),΄Ελενα Γράβαλου (Το Ατρόμητο Λιοντάρι), Βασίλης Σακκάς (Ο κακός φύλακας του Τσίρκου), Κατερίνα Μπουνέλα (Η καλή οδοντίατρος), Γιάννης Τσιάλτας (Ο τεμπέλης - πεινάλας Γατούλης) και ο Χρήστος Τσικρίκας (Ο Αφελής & φοβιτσιάρης Κυνηγός).

Πρεμιέρα η παράσταση κάνει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι και παραστάσεις για το κοινό θα δίνονται κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 12 μ.μ., μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων, με γενική είσοδο μόνο 5€.

Οι οργανωμένες παραστάσεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών & Νηπιαγωγείων & τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, και θα δίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 9.30 το Πρωϊ. Η διάρκεια της παράστασης είναι: 1 ώρα & 5΄, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για κάθε παιδί είναι μόνο 3,5 €

Kρατήσεις θέσεών στο τηλέφωνο του “Θεάτρου Τεχνών”: 2410-534313 & ώρες: Πρωϊ: 10 π.μ - 2 μ.μ & Απόγευμα: 7 μ.μ - 9 μ.μ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ημερομηνιών, οι κύριοι διευθυντές των Σχολείων, μπορούν να τηλεφωνούν στο: 2410-534313. η στην υπεύθυνη των παραστάσεων κ. Μαρία Μπούρπουλα - Κιν: 6945 – 697474).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass