Αλλαγή χρόνου στην Πλατεία Λαμπρούλη!

Δημοσίευση: 28 Νοε 2016 10:53


Πλούσιο και ανατρεπτικό θα είναι το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στη Λάρισα. O Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές του φετινού προγράμματος.

Η αλλαγή του χρόνου δεν θα γίνει ως είθισται στην κεντρική πλατεία της πόλης, αλλά στη πλατεία Λαμπρούλη μπροστά από το Μπεζεστένι. Εκεί θα τοποθετηθεί και δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το καθιερωμένο άναμμα των Φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης στη κεντρική πλατεία θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία του γνωστού συγκροτήματος ONIRAMA. Επίσης το Παραδοσιακό Χωριό, μετακομίζει στην πλατεία Ταχυδρομείου και αυξάνεται η διάρκεια λειτουργίας του. Για 20 ημέρες 30 φορείς της πόλης θα βρίσκονται στην πλατεία Ταχυδρομείου με εκδηλώσεις, εδέσματα και χριστουγεννιάτικα είδη. Η Κεντρική Πλατεία θα μεταμορφωθεί σε ένα δάσος με έλατα(σύντομα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση τους), τεχνητό χιόνι, έλκηθρα, άγιο βασίλη ενώ και φέτος θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο το καρουζέλ δωρεάν για όλα τα παιδιά της πόλης.  Ακόμη, σύμφωνα με το Δήμαρχο ο στολισμός της πόλης φέτος ανανεώθηκε και διπλασιάστηκε ώστε να έχει την απαιτούμενη λάμψη στη διάρκεια των γιορτών.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των εορτών, τονίζοντας ότι πρωταγωνιστές και φέτος θα είναι τα παιδιά ενώ ταυτόχρονα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην τόνωση της κίνησης στην αγορά με εκδηλώσεις και πέρα από τους κεντρικούς πεζοδρόμους, στο ευρύτερο κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass