«Κόκκινη βροχή» της Αλίκης Οικονόμου-Γιωτάκου

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 11:23 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Δεκ 2016 13:01


Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και τα βιβλιοπωλεία «Παιδεία» διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Αλίκης Οικονόμου-Γιωτάκου «Κόκκινη βροχή» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Metropol» στη Λάρισα.

Στον συντονισμό της παρουσίασης η κ. Ζωή Οικονόμου, συγγραφέας. Για το βιβλίο θα μιλήσει η κ. Μαρία Χριστοδούλου, φιλόλογος, αρχισυντάκτρια στο περιοδικό Female voice. Αποσπάσματα θα διαβάσει η κ. Μαρία Τσογκανή-Κουλούρη, κειμενογράφος, blogger στο vivlia4u.gr.
Η Αλίκη Οικονόμου - Γιωτάκου γεννήθηκε σ' ένα χωριό των Αγράφων Θεσσαλίας, τη Ρεντίνα. Μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε για πολλά χρόνια σε Λύκειο της Λάρισας, για δύο χρόνια στο Ελληνικό σχολείο στο Παρίσι και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο Λύκειο Παπάγου. Οι δραστηριότητές της, πέρα από τα εκπαιδευτικά της καθήκοντα, επεκτείνονταν σε ομιλίες σε κύκλους νέων μητέρων, σε διαλέξεις στο Πνευματικό κέντρο Χολαργού και στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία χρόνια ζει στο Χολαργό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass